**PESANAN:

====> UNTK PILIHAN TELEKUNG VIETNAM .. SILA KLIK LABEL "TELEKUNG VIETNAM" ===> KLIK SINI UNTK KAIN LYCRA AVAILABLE

21 Oktober 2016

Lycra Korea printed baru lagiiii :) bln 10/2106

Assalammualaikum ^_^

Kain baru Lycra Korea
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Jommm pilih2 kain yg semestinya best nih..
☆☆strechable
☆☆tebal dan berat 320g
☆☆tak melekap di bdn.
☆☆bidang 60'
☆☆selesa dan sgt sesuai untk pakai pergi kerja 
ataupun di rumah :)
☆☆tak perlu susah2 nak iron..

jommm tgk pilihan2 yg ada :)

Ly 01
AVAILABLE





Ly 02
AVAILABLE




LY 03
AVAILABLE





LY 04
AVAILABLE





LY 05
AVAILABLE





berminat dgn kain2 di atas?
cepat2 sms/whatsapp sy 0197965096 sblm habis..

♡♡Terima kasih ♡♡


23 September 2016

♡Lycra Korea Printed♡ harga special nie ♡♡

Assalammualaikum ^_^

Peminat2 tegar Lycra, lagi kain2 sweet untk anda :)
Hehe.. 

☆☆High quality Lycra☆☆
♡♡Bidang 60♡♡
♡♡Tak perlu iron..basuh dan terus boleh pakai♡♡
》》Serius sgt best kain lycra tau《《

#jgnkatahakaktakpayung :p

ok kalau minat boleh whatsapp 0197965096 Mimi :)

Available
RM25/m



Available
RM25/m



Mosscrepe
AVAILABLE
RM25/M



Available
RM25/m

berminat cepat2 ye.. harga special nie tau..
biasa RM28/m :)


13 September 2016

Lycra Korea 2016 bagi harga murah2 jer ^_^

Assalammualaikum :)

Maaf lama tak update blog nie..dah bersawang, hehe..
Sy nak bagi harga murah2 jer kain2 lycra yg ada..
kain2 nie ada yg 1m, 2m, 3m,4m atau lebih..
Nak buat tudung atau baju anak gegirl mmg cukup sgt kalau 2m tu..
Lycra mmg best cantik beralun jer bila pakai.. yg penting kain high quality ok :)

■■Kain strechable■■
♡ BIDANG 60"♡
♡♡kain berat dan tak melekap di bdn♡♡
☆☆Tak perlu susah2 nak iron☆☆

Kpd Peminat2 Lycra
》》Jommm pilih2《《

Kod LS01
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆



kod LS02
Available 4m
Harga RM15/m



kod LS03
Available 4m
Harga RM15/m



kod LS04
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆☆
Harga RM15/m



kod LS05
corak abstrack
Available 3m + 3m
Harga RM22/m



kod LS06
Lycra Moss crepe
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆
HaRga RM25/m



kod LS07
Lycra Moss Crepe
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆
HARGA RM25/m



kod LS08
Available 4m
Harga RM22/m



kod LS09
corak Lace
Available 3m
Harga RM22/m



kod LS10
Lycra Moss Crepe
Available 2m
Harga RM25/m


Berminat nak beli kain Lycra?
Boleh save gambar atau bgtau kod kain dan sms/whatsapp sy 
mana satu pilihan hati anda :)

jomm sms/ whatsapp 0197965096 Mimi :)

♡ terima kasih ♡

28 Januari 2016

Tudung NURSE soft awng Double Cotton (DC)

Assalammualaikum (^_^)

Ada yg tercari2 atau berminat dgn tudung NURSE 
atau MISI yg senang jaga?

Nie dia tudung yg selesa ~~》body Lycra + soft awng DC yg best!!
Mmg kalau dah try sekali...hari2 nak pakai tudung nie jer..haàa tau ♡
Tak perlu laa risau awng patah atau kemek2..sbb tudung nie boleh lipat2 
dan basuh guna mesin basuh jer..mmg berbaloi2 laa senang citer :)


Cerrr tgk gambo atas nie..kan mantap jer awng tu :)



Sesiapa yg nak tukar awng sendiri atau 
nak jahit tudung sendiri?? Sy juga ada jual
awng DC nie sekeping2 yer..dah siap jahit LINE BIRU
tu lagi.. hanya RM5 jer sekeping ^_^





OK gambar nie masa sy tgh gigih menyiapkan tempahan
tudung Nurse soft awng DC ;)




Alhamdulillah, siap packing2 untk Poslaju ^_^



kalau ada yg berminat dan nak tempah? Boleh 
whatsapp sy +60197965096 Mimi :)

♡♡♡Terima Kasih ♡♡♡