**PESANAN:

====> UNTK PILIHAN TELEKUNG VIETNAM .. SILA KLIK LABEL "TELEKUNG VIETNAM" ===> KLIK SINI UNTK KAIN LYCRA AVAILABLE

03 Ogos 2017

Tempahan lagiiii

Lagiiii tempahan2 kami 😘

♡ semua tempahan2 nie mengikut ukuran bdn sendiri yer..
♡ material kain : Lycra Korea
♡ terima kasih byk2 yer atas tempahan 😊



Sedondon adik badik


Sedondon adik badik






Sedondon ibu n anak2


Blouse cutting princesscut

Tempahan2 AliyalisaCollection


Assalammualaikum 😊

Wahhh...lama dah tak update blog nie.. maaf ye semua.. ok meh kita layan mata dgn tempahan2 kami AliyalisaCollection 😍

Terima kasih sudi tempah lagi dan lagiiii dgn kami 😘











18 Februari 2017

Lycra Korea Printed baru 2017♡ tempahan raya dibuka♡

Assalammualaikum 😊

♡😘TEMPAHAN RAYA DIBUKA😘♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kami sedia menerima tempahan pakaian wanita seperti Jubah A cut, Dress Princesscut, set blouse & skirt dan tudung lycra soft awng Double Cotton (DC) 😚

♡ Ukuran bdn sendiri lebih di alu2kan untk anda lebih selesa dgn pakaian yg ditempah♡ insyaAllah ♡

Boleh whatsapp sy 0197965096 ^_^

■●Jommm kita cuci mata dgn kain2  Lycra Korea baru ^_^■●

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Ly1821
Lycra berkaki


Ly1822
Lycra Mosscrepe


Ly1823
Lycra Mosscrepe


Ly1824
LycraMosscrepe


Ly1825
Lycra Korea


LY1826
Lycra korea


Ly1827
LycraKorea


Ly1828
LycraKorea


Ly1829
Lycra Korea


Ly1830
Lycra Korea


Ly1831
Lycra Korea


Ly1832
Lycra Korea

Okiess..pilih2.. nak beli kain jer pun boleh :)
#tempahandibuka
#cepat2tempahsblmditutup
#fbpageAliyalisaCollection

Whatsapp 0197965096 Mimi

♡Terima kasih♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

21 Oktober 2016

Lycra Korea printed baru lagiiii :) bln 10/2106

Assalammualaikum ^_^

Kain baru Lycra Korea
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Jommm pilih2 kain yg semestinya best nih..
☆☆strechable
☆☆tebal dan berat 320g
☆☆tak melekap di bdn.
☆☆bidang 60'
☆☆selesa dan sgt sesuai untk pakai pergi kerja 
ataupun di rumah :)
☆☆tak perlu susah2 nak iron..

jommm tgk pilihan2 yg ada :)

Ly 01
SOLD OUT





Ly 02
SOLD OUT




LY 03
SOLD OUT





LY 04
SOLD OUT





LY 05
AVAILABLE





berminat dgn kain2 di atas?
cepat2 sms/whatsapp sy 0197965096 sblm habis..

♡♡Terima kasih ♡♡


23 September 2016

♡Lycra Korea Printed♡ harga special nie ♡♡

Assalammualaikum ^_^

Peminat2 tegar Lycra, lagi kain2 sweet untk anda :)
Hehe.. 

☆☆High quality Lycra☆☆
♡♡Bidang 60♡♡
♡♡Tak perlu iron..basuh dan terus boleh pakai♡♡
》》Serius sgt best kain lycra tau《《

#jgnkatahakaktakpayung :p

ok kalau minat boleh whatsapp 0197965096 Mimi :)

Available
RM25/m



Available
RM25/m



Mosscrepe
AVAILABLE
RM25/M



Available
RM25/m

berminat cepat2 ye.. harga special nie tau..
biasa RM28/m :)


13 September 2016

Lycra Korea 2016 bagi harga murah2 jer ^_^

Assalammualaikum :)

Maaf lama tak update blog nie..dah bersawang, hehe..
Sy nak bagi harga murah2 jer kain2 lycra yg ada..
kain2 nie ada yg 1m, 2m, 3m,4m atau lebih..
Nak buat tudung atau baju anak gegirl mmg cukup sgt kalau 2m tu..
Lycra mmg best cantik beralun jer bila pakai.. yg penting kain high quality ok :)

■■Kain strechable■■
♡ BIDANG 60"♡
♡♡kain berat dan tak melekap di bdn♡♡
☆☆Tak perlu susah2 nak iron☆☆

Kpd Peminat2 Lycra
》》Jommm pilih2《《

Kod LS01
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆



kod LS02
Available 4m
Harga RM15/m



kod LS03
Available 4m
Harga RM15/m



kod LS04
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆☆
Harga RM15/m



kod LS05
corak abstrack
Available 3m + 3m
Harga RM22/m



kod LS06
Lycra Moss crepe
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆
HaRga RM25/m



kod LS07
Lycra Moss Crepe
SOLD OUT
☆☆☆☆☆☆☆
HARGA RM25/m



kod LS08
Available 4m
Harga RM22/m



kod LS09
corak Lace
Available 3m
Harga RM22/m



kod LS10
Lycra Moss Crepe
Available 2m
Harga RM25/m


Berminat nak beli kain Lycra?
Boleh save gambar atau bgtau kod kain dan sms/whatsapp sy 
mana satu pilihan hati anda :)

jomm sms/ whatsapp 0197965096 Mimi :)

♡ terima kasih ♡