**PESANAN:

====> UNTK PILIHAN TELEKUNG VIETNAM .. SILA KLIK LABEL "TELEKUNG VIETNAM" ===> KLIK SINI UNTK KAIN LYCRA AVAILABLE

05 Mac 2019

Tempahan raya 2019 ♡ Lycra Mosscrepe Printed ♡ Lycra baru ♡

Assalammualaikum 😊

Tempahan raya 2019 masih dibuka.. akhir bulan Mac kami tutup tempahan ye 😘

Jomm sedondon tahun nie dgn anak2 gegirl tu 😍 time2 raya selalunya nak cepat2 jer kan bersiap.. ank2 lagi nak di siapkan.. so pilihan yg tepat ialah menggayakan busana  dari material Lycra 😍 
tak perlu kalut nak iron2 bagai πŸ˜„ 
sgt membantu tau 😎

Byk pilihan kain2 Lycra Mosscrepe baru πŸ€—
Kaler PASTEL tau..cantikkk 😘 cuci mata yokkk ⤵️⤵️⤵️

LM 01
Available

LM 02
 Available  

LM 03
 Available  


LM 04
 Available 


LM 05
Available 


LM 06
 Available  


LM 07 
Available  


LM 08
 Available  


LM 09
 Available  



27 November 2018

Tempah tudung sekolah soft awng 2019


Assalammualaikum 😊



Tempahan tudung sekolah soft awng kini di buka.. Jika mak2 yg inginkan tudung sekolah ank yg cantik, kemas dan selesa boleh tempah dgn kami 😍 insyaAllah mak2 puas hati πŸ’–πŸ€©


πŸ’•πŸ’• Tudung sekolah soft awng(lycra)πŸ’•πŸ’•

πŸ’š Awng cantik terletak jer bila pakai πŸ’š
πŸ’š Sz muka ikut sz tudung, lebih selesa πŸ’š

πŸ’ŒπŸ’Œ Harga : XS (sz tadika) πŸ‘‰ RM15
                           S ( darjah 123) πŸ‘‰ RM18
                           M ( darjah 456) πŸ‘‰ RM21

πŸ”Š Sy open tempahan skrg yer untk persekolahan awal 2019 😊 kalau nak tempah kena bgtau awal2 yer 😘 tq..

Klik πŸ‘‡ Whatsapp untk order πŸ“²
www.wasap.my/60197965096

πŸ’– 0197965096 ~Mimi πŸ’–





03 Ogos 2017

Tempahan lagiiii

Lagiiii tempahan2 kami 😘

♡ semua tempahan2 nie mengikut ukuran bdn sendiri yer..
♡ material kain : Lycra Korea
♡ terima kasih byk2 yer atas tempahan 😊



Sedondon adik badik


Sedondon adik badik






Sedondon ibu n anak2


Blouse cutting princesscut

Tempahan2 AliyalisaCollection


Assalammualaikum 😊

Wahhh...lama dah tak update blog nie.. maaf ye semua.. ok meh kita layan mata dgn tempahan2 kami AliyalisaCollection 😍

Terima kasih sudi tempah lagi dan lagiiii dgn kami 😘











18 Februari 2017

Lycra Korea Printed baru 2017♡ tempahan raya dibuka♡

Assalammualaikum 😊

♡😘TEMPAHAN RAYA DIBUKA😘♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kami sedia menerima tempahan pakaian wanita seperti Jubah A cut, Dress Princesscut, set blouse & skirt dan tudung lycra soft awng Double Cotton (DC) 😚

♡ Ukuran bdn sendiri lebih di alu2kan untk anda lebih selesa dgn pakaian yg ditempah♡ insyaAllah ♡

Boleh whatsapp sy 0197965096 ^_^

■●Jommm kita cuci mata dgn kain2  Lycra Korea baru ^_^■●

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Ly1821
Lycra berkaki


Ly1822
Lycra Mosscrepe


Ly1823
Lycra Mosscrepe


Ly1824
LycraMosscrepe


Ly1825
Lycra Korea


LY1826
Lycra korea


Ly1827
LycraKorea


Ly1828
LycraKorea


Ly1829
Lycra Korea


Ly1830
Lycra Korea


Ly1831
Lycra Korea


Ly1832
Lycra Korea

Okiess..pilih2.. nak beli kain jer pun boleh :)
#tempahandibuka
#cepat2tempahsblmditutup
#fbpageAliyalisaCollection

Whatsapp 0197965096 Mimi

♡Terima kasih♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

21 Oktober 2016

Lycra Korea printed baru lagiiii :) bln 10/2106

Assalammualaikum ^_^

Kain baru Lycra Korea
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Jommm pilih2 kain yg semestinya best nih..
☆☆strechable
☆☆tebal dan berat 320g
☆☆tak melekap di bdn.
☆☆bidang 60'
☆☆selesa dan sgt sesuai untk pakai pergi kerja 
ataupun di rumah :)
☆☆tak perlu susah2 nak iron..

jommm tgk pilihan2 yg ada :)

Ly 01
SOLD OUT





Ly 02
SOLD OUT




LY 03
SOLD OUT





LY 04
SOLD OUT





LY 05
AVAILABLE





berminat dgn kain2 di atas?
cepat2 sms/whatsapp sy 0197965096 sblm habis..

♡♡Terima kasih ♡♡