**PESANAN:

====> UNTK PILIHAN TELEKUNG VIETNAM .. SILA KLIK LABEL "TELEKUNG VIETNAM" ===> KLIK SINI UNTK PILIHAN LYCRA YG ADA UNTUK ORDER TUDUNG

21 April 2016

Lycra KOREA PRINTED baru April 2016

Assalammualaikum :)


Tempahan raya dah nak tutup nie.. dah tempah baju raya? 
Ok pada sesiapa peminat tegar lycra ataupun rasa nak berbaju lycra raya tahun nie..
 boleh cuci mata
LYCRA KOREA CORAK kat sini yer ^_^

☆☆kain2 yg nie semua readystok 3-6 meter☆☆

Nak tempah sedondon ngan anak2 boleh cepat2
grab yer :)

♡semua HIGH QUALITY LYCRA♡
♡strechable♡
♡tebal dan berat,beralun cantik bila jadi baju♡
♡bidang 60, ketebalan kain 320g♡
♡tak renyuk, tak perlu susah2 nak iron♡

ok jommm pilih2 kat sini :)

Lycra 2141
AVAILABLE 6M






Lycra 2142
AVAILABLE 6M





Lycra 2143
AVAILABLE 





Lycra 2144
AVAILABLE






lycra 2145
AVAILABLE






Lycra 2146
AVAILABLE


berminat? Sms/ Whatsapp sy
+60197965096 (Mimi)

Terima kasih :)









20 Mac 2016

Lycra Corak 2016..Jomm tempah skrg..sblm tutup tempahan..

Assalammualaikum :)

Maaf laa lama tak update blog nie.. bz menjahit..huhuu..
tapi pada yg ada Facebook boleh 
LIKE Aliyalisacollection
supaya dpt tgk update sy setiap hari :D
hehe..

ok jommm kita tgk pilihan2 lycra yg 
♡STILL AVAILABLE ♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

☆☆Lycra Korea printed.
☆☆strechable sesuai buat blouse, dress,jubah,
skirt dan tudung :)
☆☆ tak perlu iron..senang nak pergi keje ataupun jln2..
☆☆ mmg seyes best dan selesa okey..sekali try pakai, 
Hari2 nak pakai lycraa jer tau ^_^

●○•Nak tempah atau nak beli kain shj
 pun boleh yer :)

AVailable



B (Sold out)




C (Sold out)




LYCRA moss crepe
D (Sold out)



Design berkaki
E
(Available)

☆☆update 21/4/2016

ok berminat, whatsapp sy 0197965096 :)

♡♡Terima kasih ♡♡




28 Januari 2016

Tudung NURSE soft awng Double Cotton (DC)

Assalammualaikum (^_^)

Ada yg tercari2 atau berminat dgn tudung NURSE 
atau MISI yg senang jaga?

Nie dia tudung yg selesa ~~》body Lycra + soft awng DC yg best!!
Mmg kalau dah try sekali...hari2 nak pakai tudung nie jer..haàa tau ♡
Tak perlu laa risau awng patah atau kemek2..sbb tudung nie boleh lipat2 
dan basuh guna mesin basuh jer..mmg berbaloi2 laa senang citer :)


Cerrr tgk gambo atas nie..kan mantap jer awng tu :)



Sesiapa yg nak tukar awng sendiri atau 
nak jahit tudung sendiri?? Sy juga ada jual
awng DC nie sekeping2 yer..dah siap jahit LINE BIRU
tu lagi.. hanya RM5 jer sekeping ^_^





OK gambar nie masa sy tgh gigih menyiapkan tempahan
tudung Nurse soft awng DC ;)




Alhamdulillah, siap packing2 untk Poslaju ^_^



kalau ada yg berminat dan nak tempah? Boleh 
whatsapp sy +60197965096 Mimi :)

♡♡♡Terima Kasih ♡♡♡


26 November 2015

Jahit pukal tudung Lycra with Soft Awng Double Cotton (DC)

Assalammualaikum :)

Wahhhh!!! Lamanya tak update blog ye :P
Maaf ye semua coz agak bz dgn tempahan2 yg ada..

Untk mengikuti update yg terkini dan yg selalu sy update
boleh LIKE FB PAGE AliyalisaCollection
ataupun Follow
Instagram AliyalisaCollection
^_^
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Ermmmmm.... kain2 baru belum ada lg.. kat supplier ada tapi sy yg 
"PUASA KAIN" jap...hehehe... 
bkn apa, bg ruang untk menyiapkan tempahan2 yg tgh Q :))

Nie...nie...nie... baru siap jahit tudung lycra sebuah company
yg pentingkan keselesaan.. Nak selesa pastilah pilih lycra kannn ♡
lagi2 laa di matchkan dgn Soft awng DC..mmg terbaikkk lah!!

Purple colour!!
☆☆Plain lycra Dope Dye☆☆


N😆ext!! Projek menjait tudung kaler hitam tu pulak 😘


Pssttt: Ada byk gambar2 dress,Set blouse + skirt yg belum sempat sy upload
kat sini..Nanti sy upload yer .. Mcm biasa jika nak beli kain lycra shj boleh,
nak tempah dgn ukuran sendiri atau ukuran stndard pun boleh tau :)
SMS/ WHATSAPP +60 197965096 (Mimi)

Cepat...jommm LIKE FB & FOLLOW INSTAGRAM kami ♡_♡

●○•° Terima Kasih ●○•°


22 September 2015

KAIN LYCRA KOREA PRINTED 9/2015

Assalammualaikum :)

♡♡Lagiiii... pilihan Korean Lycra untk anda ♡♡

Mcm yg selalu sy katakan..
☆Nak tempah bolehhh..
☆☆ Nak beli kain jer pun bolehhh... 

♡♡Sms/whatsapp 0197965096♡♡
●•● bgtau sy KOD kain yg anda berkenan tu•●•●
okeyyy :)


Lyb 901
SOLD OUT




LyB 902
Booked





Lyb 903
Available 1.5m




Lyb 904
Available 2m





Lyb 905
Available 3.5m




Lyb 906
Available 




Lyb 907
Available





Lyb 908
SOLD OUT

Cepat2..berminat nak tempah baju lycra atau tudung soft awng?
cepat2 whatsapp sy 0197965096 ;)

♡ Terima kasih ♡





23 Ogos 2015

Lycra Korea Corak (Printed) 8/2015

Assalammualaikum w.b.t

wahhhh!! Lamanya sy tak update ini blog..huhuu..
maaf kan sy ye..maklum lah sblm nie bz menjait siapkan 
tempahan2 customer..
lepas tu bz raya pulak ye..hehe :D

nie baru berkesempatan nak upload kain2
LYCRA KOREA CORAK (PRINTED)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♡♡ High Quality Lycra Korea♡♡
○●○●○CORAK BARU○●○●○

□□>> Tebal dan tak melekap di badan.
□□>> Best!! Tak payah gosok (iron).
□□>> confirm tak renyuk :)

♡♡lebih selesa..
dah pakai sekali nak hari2 pakai baju lycra tau..
 tak caya?? Try laa selai ♡♡

☆☆Inbox atau Whatsapp 0197965096 ☆☆

Jommmm pilih2... berkenan cepat2 bgtau ehhh.. ♡_♡

☆☆☆☆P/s: NAK TEMPAH ??
SET BLOUSE N SKIRT MCM NIE??


ATAU

DRESS / JUBAH PRINCESSCUT
MCM NIE?
+
TUDUNG?

Boleh bg ukuran badan anda ye..
Sy jahit custom made mengikut ukuran bdn..
InsyaAllah lebih selesa :)

Tetapi

NAK BELI KAIN SHJ PUN BOLEH :)
Harga: RM28 semeter

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

DESIGN BERKAKI
Lyb 801
☆☆AVAILABLE☆☆








LYB 802
SOLD OUT




Lyb 803
Available
1 set booked by Hakimah






Lyb 804
Available







Lyb 805
SOLD OUT





Lyb 806
SOLD OUT


Berminat?? 
cepat2 whatsapp sy Mimi
0197965096

♡♡♡Semua READY STOK♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~





02 Jun 2015

LYCRA PLAIN MOSS CREPE GLITTERS

Assalammualaikum ^_^

Jommm cuci mata tgk pilihan2
♡LYCRA PLAIN MOSS CREPE GLITTERS ♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cantik2 warna yg ada ♡_♡
Jika ada yg berminat boleh whatsapp 0197965096
untk order :)

☆☆☆☆☆☆ HARGA: RM25 SEMETER☆☆☆☆☆☆



Ready stok



Glitters moss crepe design berkaki(bertone)



♡Glitters moss crepe plain ♡


Glitters moss crepe nie sgt sesuai kalau anda nak buat tudung atau shawl
sbb kalau pakai shawl tu tak gerak2..stay tune jer kat situ :p
hehe... tp mmg gojesss okey.. blink2 glittersnya halus2 jer..

untk order atau sebarang pertanyaan boleh terus sms / whatsapp sy 0197965096
@
email : mimi_azdi@yahoo.com.my

Terima kasih.
♡♡♡♡♡♡♡